Over Aeroparc

Het Aeoparc is een multifunctioneel terrein in de Brabantse gemeente Gilze-Rijen. Met een diversiteit aan organisaties in de sectoren business, onderwijs en vrije tijd fungeert ze als vliegwiel voor de economische en maatschappelijke bedrijvigheid in de regio.

Ons bedrijventerrein geeft je de ruimte om te ondernemen, te innoveren, mensen te ontmoeten, jezelf te ontwikkelen én geeft je de ruimte voor sport en ontspanning. Door bundeling van krachten uit verschillende disciplines fungeert AEROPARC als bindende factor voor de regionale bedrijvigheid. In het gebied zijn inmiddels al vele organisaties uit uiteenlopende branches actief. Een uitdagende omgeving met volop kansen! Voor de provincie Noord-Brabant en het samenwerkingprogramma Midpoint Brabant is Aerospace & Maintenance één van de social innovation speerpunten die voor de regio meerwaarde moet opleveren op economisch en maatschappelijk gebied.

De gunstige ligging van het Aeroparc

Het terrein, voorheen bekend als het “Ericsson” terrein, ligt pal naast de Vliegbasis Gilze-Rijen. Het Aeroparc is zeer gunstig gelegen aan de N282 die Tilburg en Breda met elkaar verbindt. Nabij de A-27 en A58 en het NS station van Gilze-Rijen. Het Aeroparc is maar liefst 130.000 m2 groot en biedt royale groenvoorzieningen en voldoende (gratis) parkeerruimte voor zowel personeel als bezoekers.

Benieuwd? Plan een bezichtiging

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden of wilt u eens langskomen voor een bezichtiging. Plan hieronder direct een afspraak. Een van onze medewerkers zal de afspraak bevestigen.